Športni dogodek z MiniŠportom 2019

Športni dogodek v organizaciji Društva prijateljev mladine Šmarje – Sap in Minišporta se je zgodil letos že šestič in sicer v soboto, 1. 6. 2019 na šolskem igrišču Osnovne šole Šmarje – Sap.

 

Ponosni smo, da se naši otroci dogodka z veseljem udeležijo. Letos je bilo športno uspešnih preko 70 otrok, kar nas razveseljuje, saj kaže na to, da so otroci radi aktivni in da se radi družijo in zadržujejo v našem kraju.

Otroci so se lahko preizkusili v različnih športnih igrah (poligonu, hokej, spretnost na igralih, žoga in gol,hoja po vrvi in kotaljenje v napihljivi žogi), ki so potekale na šestih športnih postajah. Uspešno opravljena športna postaja je bila nagrajena s štampiljko. Ko so otroci, seveda prav vsi, uspešno premagali vse športne postaje in s tem zbrali vse štampiljke, smo izmed vseh izbranih otrok izžrebali tri glavne nagrade in sicer tri bone v vrednosti 50 EUR, ki se jih lahko koristi za katerokoli storitev, ki jo ponuja Minišport. Dobili smo torej tri srečne nagrajence in kup uspešnih športnikov, ki so bili prav vsi obdarjeni z diplomo pravega športnika in  praktičnim darilom.

Se že veselimo športnega dogodka v letu 2020.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran