Izlet na Rafting po Savi

No, pa je le prišla težko pričakovana sreda, 5.6.2019 in z njo odhod na naš že šesti izlet. V organizaciji DPM Šmarje - Sap smo na izlet na rafting odpeljali 13 otrok iz našega kraja.

 

Ob 14-ti uri smo se zbrali pred OŠ Šmarje-Sap. Z avtobusom smo se nato odpeljali do Broda. Tam so nas pričakali vodniki Skok športa in nam razložili pravila ter razdelili neoprenske obleke, plavalne jopiče in čelade. Preoblekli smo se in se z avtobusom nadaljevali pot do Medvod. Na reki Savi smo se vkrcali v dva rafta. Med spustom smo z vodnikoma rafta preveslali kar nekaj nezahtevnih brzic, tekmovali, se zaletavali, guncali, vrteli, špricali, plavali in uživali na vodi. Na spustu nam vsekakor ni manjkalo športnih aktivnosti in zabave. Po dobri uri smo priveslali do Skok šport centra, kjer so nas čakala suha oblačila. Hitro smo se preoblekli, pomalicali in nato še dve uri uživali na igrah na prostem; igrali smo odbojko na mivki ter košarko.

Po napornem popoldnevu smo se vsi veseli in utrujeni z avtobusom vrnili domov ob 19.15 uri.

Najlepša hvala vsem, ki so se udeležili prečudovitega rafting izleta in se obenem že veselimo novih dogodivščin.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran