Bilo je leta 2011

mar 28

ROŽICE

Ni prave pomladi brez rožic, zato smo tokrat ustvarjali prav rožice!

mar 15

Prvega septembra je v šmarsko šolo prvič vstopilo 39 šolarjev. Zbrali so se pred velikimi šolskimi vrati in vznemirjeni čakali prihod učiteljic. Ob zvokih koračnice so se povzpeli po šolskih stopnicah do šolske avle, kjer so jih pozdravili ponosni starši, učenci predmetne stopnje in sedmošolci, ki so postali njihovi skrbniki.

Več informacij
mar 15

V tednu otroka smo našim otrokom pripravili več dejavnosti. Otroci so lahko uživali v čisto pravem šolskem kinu, povabili smo jih na ustvarjalne delavnice, kjer so ustvarjali na temo Noči čarovnic. Poleg tega pa smo v sodelovanju s šolo in vrtcem otrokom omogočili ogled dveh zabavnih in poučnih predstav.

Več informacij
feb 14

Na pustni torek so šmarski otroci rajali v šolski avli. Pustovanje je pod vodstvom animatorke Petre trajalo dolgo v večerne ure. Vsaka maškara se je ob odhodu domov tudi posladkala s slastnim pustnim krofom.

Več informacij
feb 10

NOVOLETNE VOŠČILNICE

V veselem decembru so otroci izdelovali prečudovite novoletne voščilnice pod mentorstvom članice društva Sonje Erjavec. Seveda tudi spremljevalci niso ostali brez dela, o čemer pričajo fotografije.

Več informacij
feb 10

Dedek Mraz je s svojim obiskom ponovno razveselil predšolske otroke in otroke 1. triade Krajevne skupnosti Šmarje-Sap ter otrokom s pomočjo Društva prijateljev mladine Šmarje-Sap organiziral predstavo in jih obdaril z darilom, ki so se ga neverjetno razveselili.

Več informacij

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran