Bilo je leta 2013

apr 02

Dedek Mraz je s pomočjo Društva prijateljev mladine Šmarje-Sap obdaril otroke vrtca z ogledom predstave Sapramiška v Lutkovnem gledališču v Ljubljani. To je bil prav poseben dogodek.

Več informacij
dec 31

Za nami je uspešno leto 2013. V Društvu prijateljev mladine smo bili zelo aktivni, saj smo izvedli večje število akcij, ki so bile večinoma zelo dobro obiskane.

Več informacij
dec 31

Letos je Dedek Mraz pomislil tudi na ptičke, saj je otroke obdaril s ptičjimi krmilnicami in hrano.

Več informacij
dec 15

Spet prišel je med nas, s sivo kučmo in belo brado. Pa tudi zvrhan kup daril je imel. Kdo neki? Dedek Mraz!

Več informacij
dec 05

V torek popoldne je bilo v šmarskem vrtcu izjemno živahno. Društvo prijateljev mladine Šmarje-Sap smo v sodelovanju z vzojiteljicami iz vrtca Pika (pod Nežinim vodstom) za otroke in starše našega kraja pripravili ustvarjalne delavnice. Na njih smo si izdelovali pisane svečnike in novoletne okraske.

Več informacij
okt 15

Tokrat so šli naši otroci v pravljični svet palčkov in čarovnije. Mordim palčkom nekdo ukrade čaroben zaklad.

Več informacij
okt 08

S filmom smo se danes vrnili v čas poletnih počlitnic in pomagali glavnemu junaku Viktorju, njegovemu psu Klobasi ter prijateljema Jakobu in Klari ugnati 'največjega, smrdljvega in neumnega nasilneža mesta' - Ferdota Kroto! Otroci so se njihovim dogodivščinam smejali, za njih so trepetali ter jim pomagali do srečnega konca.

Več informacij
sep 30

Tudi letošnji prvošolci so ponosno zakorakali v novo šolsko leto. Dan smo jim polepšali tudi v našem Društvu.

Več informacij
jul 14

Tudi v tem šolskem letu smo z nakupom 12 vrednostnih bonov DZS v višini 50,00 eur in v povezavi s svetovalno službo OŠ Šmarje-Sap pomagali socialno šibkejšim družinam, da je bil nakup šolskih potrebščin manj obremenjujoč.

Zapisala: Katja Rupnik

jul 02

Dan za ustvarjanje

Več informacij

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran