Bilo je leta 2014

dec 22

Letos je dobri stari Dedek Mraz ponovno razveselil šmarske otroke v ponedeljek 22.12.2014 in jih obdaril s prekrasnimi darili. V vrečki so se skrivale knjige, Lego kocke, šaljivi svinčnik in sladkarije.

Več informacij
dec 11

V začetku decembra 2014 je stare in nove člane društva obiskal sveti Miklavž in nam pustil zajeten kup malih presenečenj. Ker je vedel, da imamo tudi mi veliki veliko želja, darilca pa je imel zelo raznovrstna, se ni znal odločiti, kako bi jih podelil, zato je to prepustil nam.

Več informacij
dec 03

V sredo, 3.12.2014, smo bili ponovno ustvarjalni. Tokratne ustvarjalne delavnice so potekale v šoli, saj nam je zaradi preteklega obilnega obiska v vrtcu začelo zmanjkovati prostora. Nismo se zmotili, saj je bila tudi učilnica nabito polna.

Več informacij
okt 02

Letos smo teden otroka obeležili še preden se je začel. Za malo večje otroke smo v četrtek, 2.10.2014, pripravili KinoQL, kjer so si lahko ogledali prikupni družinski film Navihani Bram.

Več informacij
okt 01

DPM se trudi delovati v dobro otrok v našem kraju, zato se odzovemo tudi na poziv staršev ali šole za finančno pomoč pri plačilu stroškov za otroke.

Več informacij
sep 30

Letos smo teden otroka obeležeili še preden se je sploh začel! Tudi letošnje leto smo otroke našega kraja povabili v kino.

Več informacij
sep 01

1. septembra 2014 je v Šmarski šoli več kot 60 otrok prvič prestopilo prag šolskih vrat. Tudi to izredno močno generacijo smo v Društvu prijateljev mladine obdarili s simboličnim darilom.

Več informacij
jul 01

No pa je le prišel, težko pričakovani torek 01.07.2014 in z njim odhod na nočni ogled živalskega vrta. V organizaciji članov DPM Šmarje Sap smo na izlet v Živalski vrt odpeljali 35 otrok našega kraja, ki jih je spremljalo 8 spremjevalcev.

Več informacij
jun 24

Ponovno smo z nakupom darilnih bonov DZS obdarili 10 socialno šibkih družin, da bo strošek plačila novih šolskih potrebščin za šol. leto 2014/15 manjši.

Zapisala: Katja Rupnik

jun 15

V nedeljo, 15.06.2014, ko je na trgu pred šmarsko cerkvijo potekala prireditev Pod šmarsko lipo v organizaciji Turističnega društva Šmarje-Sap, smo članice DPM Šmarje-Sap pripomogle k njihovi pestri ponudbi z izvajanjem delavnic o lesu. Otroci oziroma vsi obiskovalci so lahko izdelovali ptičke iz oblancev, lesene srčke iz furnirja, ki so jih lahko po želji tudi krasili, ali pa si krajšali čas z igranjem med različnimi lesenimi gradniki oziroma burili svojo domišljijo ob leseni pravljični hiški. Imeli smo se zelo lepo.

Zapisala: Katja Rupnik

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran