Športni dogodek DPM in Mini Šport

on 24 maj 2015

Društvo prijateljev mladine Šmarje – Sap v sodelovanju z Minišportom je letos že drugič organiziralo športni dogodek za naše otroke.

Športni dogodek smo imeli na prelepo nedeljsko dopoldne, 24.5.2015, na šolskem igrišči osnovne šole Šmarje – Sap. Namen dogodka je druženje in seveda gibanje, gibanje in gibanje naših otrok. Otroci so se lahko preizkusili v različnih športnih igrah (hokej, hoja po vrvi, spretnost na igralih, poligon, streljanje z lokom in podobno), ki so potekale na šestih športnih postajah. Uspešno opravljena športna postaja je bila nagrajena s štampiljko. Ko so otroci uspešno (kako pa drugače kot uspešno) premagali vse športne postaje in s tem zbrali vse štampiljke, smo iz vseh izbranih otrok izžrebali glavno nagrado in sicer bon v vrednosti 148 EUR, ki se lahko koristi za katerokoli storitev, ki jo ponuja Minišport. Dobili smo torej srečno nagrajenko in kup uspešnih športnikov, ki so bili prav vsi obdarjeni z diplomo pravega športnika.

Športni dogodek je uspel in zagotovo ga bomo ponovili naslednje leto. Hvala vsem sodelujočim.

Zapisala: Polona Obrč

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran