Božično-novoletna prireditev 2019

on 19 december 2019

Božično-novoletno prireditev s prihodom Dedka Mraza in obdaritvijo vseh otrok iz Krajevne skupnosti Šmarje-Sap smo izvedli v ponedeljek, dne 16.12.2019. Prireditev smo izvedli dvakrat, prvič ob 16.30h, drugič pa ob 18.30h. Dogodek se je odvijal v avli OŠ Šmarje – Sap. 

 

Pripravili smo 300 daril za tri starostne skupine otrok - jaslične, predšolske in šolske otroke I. triade. Vsako darilo je vsebovalo lopatko za sneg, knjigo in ustvarjalni paket. Da pa smo lažje pričakali Dedka Mraza, smo si najprej ogledali predstavo Medvedka na snegu iz Teatra za vse, ki sta nas popeljala v svet pravljičnih dogodivščin. Otroci so med predstavo uživali in sodelovali. Po predstavi smo vsi v en glas poklicali Dedka Mraza in mu zapeli tudi pesmico. Otroci so bili zelo veseli, da so ga spoznali in od njega prejeli tudi lepo darilo. 

Iskreno se zahvaljujemo vsem nastopajočim ter vsem krajanom in donatorjem, ki ste našo prireditev podprli s prostovoljnimi prispevki.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran