Izlet na Kolpo

on 06 julij 2016

No, pa je le prišla - težko pričakovana sreda, 29.6.2016, in z njo odhod na naš že tretji izlet.

Tokrat smo odšli z vlakom na Kolpo - na paintball ali sup in kopanje v reki Kolpi.

V organizaciji članov DPM Šmarje Sap smo na izlet na Kolpo odpeljale 39 otrok iz našega kraja, ki jih je spremljalo 9 spremljevalcev, 5 članic DPM Šmarje Sap in 4 srednješolci, kot pomočniki.

Zbrali smo se okoli 12.40 ure pred železniško postajo v Šmarju-Sap. Z vlakom smo se odpeljali do Gradca. Nato smo odšli peš do tabora MiniŠporta, v bližini Krasinca. (prtljago, nahrbtnike nam je na lokacijo s kombijem odpeljal MiniŠport). Nato se je začela zabava, dve skupini otrok sta ostali na taboru na paintballu, drugi dve skupini sta odšli na kopanje na Kolpo, na urejeno kopališče v Krasincu. Po enournem kopanju sta se drugi dve skupini vrnili na tabor na painball, prvi dve skupini pa sta po končani igri paintballa, odšli na kopanje v Kolpo. Po napornem dnevu so nas s kombijem od MiniŠporta odpeljali na železniško postajo v Gradac. Z vlakom smo se odpeljali proti domu. Domov na železniško postajo v Šmarju-Sap smo se, vsi veseli in utrujeni, vrnili ob 23.20 uri.

Najlepša hvala vsem, ki so šli z nami z vlakom na Kolpo in se že veselimo naslednjih izletov.

Zapisala: Irena Zupan

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran