Izlet v pustolovski park Geoss

on 21 junij 2017

No, pa je le prišla - težko pričakovana sreda, 21.6.2017, in z njo odhod na naš že četrti izlet.

Tokrat smo odšli z avtobusom v Vače in nato peš v Pustolovski park Geoss.

V organizaciji članov DPM Šmarje Sap smo na izlet v Pustolovski park odpeljale 43 otrok iz našega kraja, ki jih je spremljalo 5 spremljevalcev, 4 člani DPM Šmarje Sap in 1 srednješolka kot pomočnica.

Zbrali smo se okoli 13.00 ure pred O.Š. v Šmarju-Sap. Z avtobusom smo se odpeljali do Vač. Nato smo odšli peš do Pustolovskega parka Geoss, ki je od Vač oddaljen cca. 400 metrov. Nato se je začela zabava, dve skupini otrok sta dobili pasove za varovanje in odšli na ploščad za učenje na razlago pravil, po razlagi so morali otroci na učnem poligonu na ploščadi ponoviti naučena pravila, nakar jim je inštruktor dovolil na proge in tudi predlagal vsakemu začetno težavnost proge, glede na prikazano na poligonu. Otroci so kar poleteli na proge. Na učni poligon sta se odpravili še preostali dve skupini otrok. Otroci so vse štiri ure, kolikor traja obisk parka, neumorno zabavali in bili zelo vztrajni, pridni ter polni adrenalina.V Pustolovskem parku Geoss jim je bilo na voljo šest prog z  različnih težavnostnimi stopnjami, preplezali so jih pet. Zadnja, najtežja, z oznako težavnosti 15 + in Orjaški spust, pa sta zaradi nekaj dežja in vetra, na žalost predvsem starejših otrok, odpadli.

Po napornem dnevu smo se sprehodili nazaj do Vač. Z avtobusom smo se odpeljali proti domu. Domov pred O.Š. v Šmarju-Sap smo se, vsi veseli in utrujeni, vrnili ob 20.10 uri.

Najlepša hvala vsem, ki so šli z nami z Pustolovski park in se že veselimo naslednjih izletov.

Zapisala: Irena Zupan

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran