Sprejem prvošolcev v š. l. 2022/23

Prvi vstop v šolo je velika prelomnica v življenju učencev in njihovih družin. Ponavadi ga vsi ohranijo v trajnem spominu. 1. septembra letos je šolski prag prestopila bolj majhna
generacija prvošolcev.

In po dveh letih je bil zopet slavnostni sprejem v šolski avli brez obraznih mask.Ob spremljavi koračnice so prvošolce pripeljali sedmošolci in tako obudili projekt skrbnikov prvošolcev, ki se nekaj preteklih let na šoli ni več izvajal.

Naša predstavnica je, kot vsako leto, nagovorila prisotne v dvorani, na kratko predstavila delovanje društva, prvošolčkom zaželela veliko veselja in uspehov pri pridobivanju znanja ter jim povedala, da DPM Šmarje –Sap tudi letos ni pozabilo nanje. V razredu je vsakega prvošolca čakalo darilo: bombažna vrečka za športno opremo, barvice, beležka in lesena miselna sestavljanka. Za vsak razred pa še skupinsko darilo: paketa LEGO kock, ki sta bila izročena razredničarkama.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran