Izlet na Bled

No pa je le prišla, težko pričakovana sreda 01.07.2015 in z njo odhod na izlet na Bled – na ogled Blejskega Vintgarja in sankanje na Straži na Bledu.

V organizaciji članov DPM Šmarje Sap smo na izlet na Bled odpeljale 42 otrok iz našega kraja, ki jih je spremljalo 7 spremljevalcev.

Zbrali smo se okoli 13.00 ure pred O.Š. L.A. podružnično šolo Šmarje-Sap. Z avtobusom smo se izpred Osnovne Šole odpeljali na Bled. Najprej smo se ustavili na parkirišču  pri Gorjah in odšli na ogled  Blejskega Vintgarja, Po čudoviti učni poti ob reki Radovni smo se sprehodili in čez približno pol ure prišli na cilj, Tam smo se okrepčali in spočili in nato počasi krenili nazaj. Z avtobusom smo se odpeljali na Bled in odšli peš na sankališče Straža. Vsak otrok se je dvakrat peljal na sankah na poletnem sankališču Straža. Potem so se otroci igrali še na igralih in ohladili s sladoledom. Okoli 19 .00 ure smo se odpravili proti avtobusu in odpeljali proti domu. Domov pred O.Š. L.A. podružnično šolo Šmarje-Sap smo se vsi veseli in utrujeni vrnili okoli  20.30 uro.  

Najlepša hvala vsem, ki so šli z nami Bled in se že veselimo naslednjih izletov.

{gallery}najnovejse_novice/2015/bled{/gallery}

Zapisala: Irena Zupan