Socialna pomoč 2020

V društvu prijateljev mladine Šmarje-Sap se vsako poletje pripravljamo na novo šolsko leto. Tako smo se tudi letos prijavile na akcijo Pošte Slovenije Poštar Pavli polni šolske torbe in na akcijo Zveze prijateljev mladine Slovenije za nakup šolskih potrebščin.

Julija smo od Zveze prijateljev mladine Slovenije prejele nakazilo v vrednosti 250 € in v dogovoru z OŠ Šmarje-Sap kupile 2 kompleta delovnih zvezkov za 8. razred. Delovne zvezke smo dostavile v šolo, da jih razdelijo med otroke. Od ZPMS smo kasneje dobile še zvezke, drobne šolske potrebščine in šolske torbe, ki smo jih tudi dostavile v šolo, da jih razdelijo med otroke.

V okviru akcije »Poštar Pavli polni šolske torbe«, ki sta jo organizirali Zveza prijateljev mladine Slovenije in Pošta Slovenije, smo avgusta 2020 prejeli veliko število šolskih potrebščin in zvezkov z namenom pomagati socialno šibkim. Šolskie potrebščine(svinčniki, radirke, šilčki, ravnila, šestila, škarje, lepilni trakovi,pisalnimi kompleti,…) smo predali OŠ Šmarje Sap.

Septembra pa je Društvo prijateljev mladine Šmarje – Sap  pomagalo pri plačilu položnic za tabore za otroke in OŠ Šmarje-Sap nakazalo 100€.

{gallery}najnovejse_novice/2020/socialna_pomoc/galerija{/gallery}